Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Accommodaties

De mooiste accommodaties in de bossen

Op camping Nienoord verhuren wij Trekkershutten de Luxe, standaard trekkershutten en Coco Sweets. Al onze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen. Alle accommodaties zijn per nacht te reserveren.

Trekkershut Deluxe

Wilt u het echte kampeergevoel beleven met het heerlijke comfort van thuis en alle voorzieningen binnen handbereik? De trekkershutten de luxe zijn geschikt voor 4 personen. Als u geen eigen kampeermiddel heeft maar toch op zoek bent naar de gezellige sfeer van kamperen, dan zijn onze trekkershutten de luxe een prima oplossing. U heeft zicht op het kampeerveld en beschikt over net dat beetje meer comfort. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat u maar weinig hoeft in te pakken! Onze trekkershutten de luxe zijn compleet ingericht.

 • Compleet ingerichte trekkershut de luxe
 • Met eigen kookgelegenheid en sanitair
 • Geschikt voor 4 personen
Meer info1 nacht vanaf €57.5
Coco Sweets

Landgoed camping Nienoord heeft iets speciaals, Coco Sweet. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje. De Coco Sweet biedt plaats aan 4 personen verdeeld over 2 slaapplaatsen. Er is eenmaal een 2 persoonsbed en 2x 1 persoonsbedden. Deze laatste bedden, kunnen ook gebruikt worden als bank. Er is een klein keukenblad met een koelkast en een magnetron. Buiten bevindt zich een kook gelegenheid en een vlonder waar u heerlijk op kunt zitten. Als het slecht weer is kunt u prima binnen zitten met 4 personen en een kacheltje zorgt voor heerlijke warmte.

Dus wilt u iets speciaals dan kunt u niet om onze Coco sweet heen! U kunt onze Coco sweet per nacht huren.

 • Orginele accommodatie met een unieke belevenis
 • Biedt plaats aan 4 personen
 • compleet ingericht, incl. terras
Meer info1 nacht vanaf €45
Trekkershutten

Bent u op doorreis en wilt u overnachten in een ruime en comfortabele accommodatie? Op onze kindvriendelijke camping in de bosrijke omgeving van Nienoord staan diverse trekkershutten waar u heerlijk kunt overnachten. Natuurlijk ook prima geschikt voor meerdere overnachtingen…! Want veel voorbijgangers besluiten vaak om toch nog even wat langer te blijven: er is veel te ondernemen en te zien in onze mooie omgeving.

Als u een trekkershut huurt, moet u wel zelf een slaapzak, kussensloop, bestek, kookstel en keukengerei meenemen.

 • Geschikt voor de 'lichte reiziger''
 • Houten huisjes geschikt voor 4 personen
 • Sanitaire voorzieningen op loopafstand
Meer info1 nacht vanaf €30
Camperplaatsen

Met uw camper kunt u prima terecht op Landgoed camping Nienoord, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. U bent van harte welkom met uw camper. Ook in de winter kunt u bij ons terecht, wij hebben een toilet en douche voorziening open. Elke camperplaats heeft stroom en is mooi groen gelegen.

De prijzen zijn incl. douchen, warm water, tv en stroom
De huurprijzen zijn per nacht
Huisdieren zijn toegestaan
Ook in de winter beschikbaar

 • Verharde camperplaatsen
 • Gelegen op het prachtige landgoed Nienoord
 • direct aan de snelweg a7, dus ideaal als u op doorreis bent
 • kies voor een tarief inclusief of exclusief gebruik van onze voorzieningen
Meer info1 nacht vanaf €18
Verhuur stacaravans 6 persoons

Landgoed camping Nienoord verhuurt vanaf 2018 zespersoons stacaravans. Deze verhuur stacaravans staan gezellig bij elkaar op 1 veldje. De verhuur stacaravans zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers. Verder beschikken de caravans over een badkamer met douchecabine en wasgelegenheid, apart toilet en en de woonkamer bevindt zich in het midden. Naast de stacaravan bevindt zich een ruim terras met tuin meubilair. Ook in de nabijheid van deze caravans staat een speeltoestel.

Een geweldige tijd voor iedereen
Op en rond Camping Nienoord te leek is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen fietsen of gewoon een gezellige tijd met hun familie komen. Op het landgoed Nienoord is van alles te beleven zoals het familiepark, binnen- en buiten zwembad en natuurlijk het prachtige landgoed zelf.

 • 3 slaapkamers met echte bedden en geschikt voor 6 personen
 • Apart toilet
 • Gelegen op een prachtig landgoed Nienoord