Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

De camping

Niemand hoeft zich te vervelen op landgoedcamping. Landgoed camping Nienoord ligt midden op het prachtige landgoed Nienoord. Houdt u van fietsen en/of wandelen dan is dit landgoed echt een aanrader. Maar ook als u een camping zoekt voor u gezin, kunt u bij ons zeer goed terecht. Op het landgoed is een binnen en buiten zwembad aanwezig, zeer grote speeltuin (beide niet bij de prijs inbegrepen), rijtuigen museum en nog veel meer. Ook hebben wij in het hoogseizoen een recreatieteam die diverse activiteiten organiseert.

Landgoedcamping Nienoord beschikt over:

Kinderen

Gelegen op het schitterende Landgoed Nienoord in het Groningse Leek (nabij Roden) vindt u naast het Sterrenbos ‘Landgoedcamping Nienoord’. Deze moderne gezinscamping in Groningen biedt u vele faciliteiten om vorstelijk vakantie te vieren. De bosrijke en groene velden bieden een unieke locatie om te wandelen en te fietsen en zorgen voor een rustieke locatie voor onze 115 plaatsen die geheel zijn voorzien van elektriciteit en deels van water, cai (tv) en vuilwaterafvoer.

Zwemmen

Onze gasten mogen gratis gebruik maken van Jonas en de Walvis. Lekker binnen spelen en zwemmen op nog geen 25 minuten rijden met de auto! Voor meer informatie en openingstijden, vraag onze medewerkers bij de receptie.

Voor een weekend, midweek of complete vakantie!

Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg bent u bij ons aan het juiste adres. Landgoed camping Nienoord heeft plekken voor uw eigen caravan, tent of stacaravan maar verhuren ook prachtige Coco Sweets, standaard trekkershutten en trekkershutten de luxe. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Belt u ook gerust voor de mogelijkheden, we staan u graag te woord!

Het recreatieteam is aanwezig tijdens de volgende data:

Hemelvaart 9/05 – 13/05
Pinksteren 18/5 – 21/05
Zomervakantie 21/07 – 18/08
(Onder voorbehoud)

 Familiepark Nienoord

Heel veel speelplezier, dat beleven u en uw kinderen bij ons Familiepark Nienoord in Noord Nederland! Op avontuur in het speelkasteel en glijden van de glijtorens. En verder: draaimolens, een springkussen, een oldtimer tractor-, paarden-, en scooterbaan, de spannende helikopterbaan, een kinderboerderij en nog veel meer… Bij de receptie van de camping zijn kortingskaartjes verkrijgbaar voor het familiepark Nienoord.

Zwemkasteel Nienoord

Neem een duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen en bedwing de 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval en waterkanon. Sportievelingen kunnen baantjes trekken in het 25 meterbad. In de whirlpool komt u helemaal tot rust. Kortom, voor iedere waterliefhebber wat wils op onze camping vlakbij een binnen- en buitenzwembad!

Deel deze pagina