Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Familiepark Nienoord

Landgoed camping Nienoord

Niemand hoeft zich te vervelen op landgoedcamping. Landgoed camping Nienoord ligt midden op het prachtige landgoed Nienoord.  Op het landgoed is een binnen en buiten zwembad aanwezig, zeer grote speeltuin (beide niet bij de prijs inbegrepen), U kunt voor een sterk gereduceerd tarief kaartjes bij ons kopen. Ook rijdt er een elektrowagen vanaf de camping naar het familiepark en het zwembad. Dus u hoeft niet te lopen, maar kan natuurlijk wel.

Familiepark Nienoord

Heel veel speelplezier, dat beleven u en uw kinderen bij ons Familiepark Nienoord in Noord Nederland! Op avontuur in het speelkasteel en glijden van de glijtorens. En verder: draaimolens, een springkussen, een oldtimer tractor-, paarden-, en scooterbaan, de spannende helikopterbaan, een kinderboerderij en nog veel meer… Bij de receptie van de camping zijn kortingskaartjes verkrijgbaar voor het familiepark Nienoord.

familiepark nienoord

 

Zwemkasteel Nienoord

Neem een duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen en bedwing de 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval en waterkanon. Sportievelingen kunnen baantjes trekken in het 25 meterbad. In de whirlpool komt u helemaal tot rust. Kortom, voor iedere waterliefhebber wat wils op onze camping vlakbij een binnen- en buitenzwembad!

Deel deze pagina