Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Coco Sweets

In deze accomodatie
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Waterkoker
  • picknicktafel
  • tweepersoonsbed
  • 2 eenpersoonsbedden
  • dekbedden
  • 4 kussens
  • kookstel op gas
Zoover waardering: 8,8 van 10 met 68 beoordelingen
Hulp nodig? Wij helpen je graag telefonisch 0594 580 898 (van 09.00 uur t/m 17.00)
Coco Sweets (Geschikt voor 4 personen)
Prijs per nacht v.a. €47.65 Prijzen en data
Over deze accommodatie

Coco Sweets

Coco Sweets Groningen vindt u Landgoed camping Nienoord te Leek. Een Coco Sweet is iets speciaals. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje. De Coco Sweet biedt plaats aan 4 personen verdeeld over 2 slaapplaatsen. Er is eenmaal een 2 persoonsbed en 2x 1 persoonsbedden. Deze laatste bedden, kunnen ook gebruikt worden als bank. Er is een klein keukenblad met een koelkast en een magnetron. Buiten bevindt zich een kook gelegenheid en een vlonder waar u heerlijk op kunt zitten. Als het slecht weer is kunt u prima binnen zitten met 4 personen en een kacheltje zorgt voor heerlijke warmte.

Algemene informatie

Parkeren 1 auto naast de accommodatie

Sanitair

U maakt gebruik van ons sanitair paviljoen

Keuken

Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Waterkoker
Complete keukeninventaris voor 4 personen
Vlonder
Picknicktafel
Kachel (elektrisch)
Kook gelegenheid

Het park

Gelegen op het schitterende Landgoed Nienoord in het Groningse Leek vindt u naast het Sterrenbos ‘Landgoedcamping Nienoord’. Deze moderne gezinscamping in Groningen biedt u vele faciliteiten om vorstelijk vakantie te vieren. De bosrijke en groene velden bieden een unieke locatie om te wandelen en te fietsen en zorgen voor een rustieke locatie voor onze 120 plaatsen die geheel zijn voorzien van elektriciteit en deels van water en vuilwaterafvoer.

Kindvriendelijke camping Noord Nederland

Komt u kamperen met uw kinderen? Terwijl u geniet voor uw caravan of tent klimmen en klauteren uw kinderen met hun vakantievriendjes op één van de speeltoestellen… Dát is vakantie!

Onze camping is gelegen op het mooie landgoed Nienoord en dat houdt in dat u vanaf de camping direct het bos in wandelt en via pittoreske landweggetjes en zandpaden de leukste ontdekkingstochten op het landgoed kunt houden.

Familiepark en Subtropisch zwembad

Vanaf de camping loopt u bovendien in een 15 minuten naar het Familiepark Nienoord met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens! Of naar Zwemkasteel Nienoord die een 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval, waterkanon, whirlpool en een 25 meterbad hebben.

Wilt u het hele seizoen door het vorstelijke vakantiegevoel beleven? Wij bieden verschillende seizoenplaatsen aan. Deze zijn allen voorzien van water, riolering en elektriciteit. Gelegen midden in een bosrijke omgeving komt u hier helemaal tot uw welverdiende rust.

Toon meer
Onze gasten over deze accommodatie
Andere accommodaties
Kidsclub Kom je ook lekker spelen!
Ga naar de kidsclub
Familiepark Nienoord
Culinair genieten
Pannenkoeken burcht Gezellig samen eten
Reserveer direct
De camping