Check beschikbaarheid

ACSI Campingkaart

Landgoed camping Nienoord accepteert in het voor- en naseizoen de ACSI Campingkaart. Dit is een kortingskaart waarmee u zeer voordelig bij ons kunt kamperen. U betaalt slechts €19,00 per nacht voor 2 personen. 

Kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Ook hebben de meeste kampeerplaatsen water en kabel tv. Voor gasten die met de ACSI campingkaart komen mogen op alle kampeerplaatsen staan.

Modern Toiletgebouw

Wij beschikken over een zeer modern toiletgebouw met alle luxe. 

Pannenkoekenrestaurant

Acsi campingkaarthouders die bij ons kamperen kunnen ook heerlijk een ambachtelijke pannenkoek komen eten in ons pannenkoeken restaurant. 

De stad Groningen

Wilt u een keer naar de stad Groningen met uw caravan of camper? Direct voor landgoedcamping Nienoord stopt de bus en die brengt u midden in de stad Groningen. Ook de bus die u terug brengt naar de camping stopt nagenoeg tegenover de camping.

Camperplaatsen

Landgoedcamping Nienoord heeft ook voor mensen met ACSI campingkaart speciale camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn verhard en zijn het gehele jaar beschikbaar. Ook voor het vuile water hebben wij een speciale camper stortplaats waar u uw vuilwater tank kan legen. Uiteraard is er voor het chemisch toilet een aparte loos plaats.

ACSI campingkaart

Als u een acsi campingkaart heeft is deze een kalender jaar geldig. Kijk van te voren dus goed of u de juiste kaart heeft en als u reserveert of gewoon langs komt, meld dan altijd van te voren dat u in het bezit bent van deze acsi campingkaart dan kan hier nooit een misverstand over zijn.

Wij zien u graag op landgoedcamping Nienoord met uw ACSI campingkaart.