Check beschikbaarheid

Met de camper in Leek op vakantie

Met de camper naar Leek reizen is een geweldige manier om deze prachtige regio van Nederland te verkennen. Camping Nienoord ligt centraal in de regio en het is de perfecte locatie om zowel Groningen, als Drenthe en Friesland te verkennen. Kom naar onze prachtige camping in Groningen met zwembad en geniet van een heerlijke campervakantie in Leek!

Camperplaats boeken

Camperplaatsen in Leek

Tijdens uw vakantie met de camper in Leek kunt u goed vertoeven bij camping Nienoord. De camperplaatsen zijn verhard en u kunt gebruik maken van 10 ampère stroom. Op de camperplaats kunt u uiteraard uw hond meenemen. Geniet van een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van Leek. Met de camper in Leek overnachten is echt een aanrader!

Camper Leek

Ontdek Leek

Leek is een mooi dorp gelegen in de provincie Groningen in Nederland. Het heeft een rijke geschiedenis en is een populaire bestemming voor toeristen die de regio willen verkennen. Leek ligt dicht bij het Nationaal Park Lauwersmeer, een van de belangrijkste natuurgebieden van Nederland, en biedt gemakkelijke toegang tot de prachtige omgeving.

In Leek zelf zijn er ook veel bezienswaardigheden, waaronder het Nationaal Rijtuigmuseum, dat een unieke collectie paard en rijtuigen heeft, en het Familiepark Nienoord, een pretpark dat vooral populair is bij gezinnen met kinderen. Onze camping ligt naast het familiepark, ver genoeg om niets te horen, maar dichtbij genoeg om erheen te wandelen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, is het landgoed Borg Nienoord ook een bezoek waard, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw.

Leek heeft ook een bruisend centrum met veel restaurants, winkels en cafés waar u kunt genieten van de lokale keuken en cultuur. Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de omgeving, waaronder de populaire Leekstermeerplassen, een reeks meren en moerassen waar u kunt genieten van de natuur en het buitenleven.

Al met al is Leek een prachtige bestemming voor een vakantie met de camper. Of u nu geïnteresseerd bent in natuur, geschiedenis, pretparken of gewoon wilt genieten van de lokale cultuur en keuken, er is voor elk wat wils in dit charmante dorp in Groningen. 

Onze landgoedcamping is ook uitstekend om te kamperen in Groningen. Lees hier meer.

Het hele jaar met de camper in Leek

Met de camper in Leek kun je heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving. Alles is op fietsafstand of loopafstand, dus u kunt de camper gewoon laten staan op de camperplaatsen.

Nu reserveren