Check beschikbaarheid

Camperplaats in Groningen

Op vakantie met de camper is de laatste jaren steeds populairder geworden. Gelukkig hebben wij speciale camperplaatsen voor kleine en grote campers op onze camping op de grens van Groningen en Drenthe. 

Op vakantie met de camper

Gaat u met de camper op doorreis of blijft u liever voor wat langer op één camping staan? Op onze camping in Groningen hebben we twee verschillende soorten camperplaatsen: verharde camperplaatsen en onverharde camperplaatsen. De verharde camperplaatsen zijn perfect voor de grote campers en als u graag op pad gaat met de camper en vaak in en uit gaat rijden. De verharde camperplaatsen in Groningen hebben een strook groen naast het verharde gedeelte, zodat u hier lekker kunt zitten. Onze natuurrijke overharde camperplaatsen zijn perfect voor campers die voor een langere tijd bij ons op de camping staan. Gezellige ruime camperplaatsen op een grasveld, ook fijn voor honden. 

Boek hier een camperplaats in Groningen

Camperplaats Groningen

Zoek je een hondvriendelijke camping in Groningen?

Ook uw hond is van harte welkom op onze camping in Groningen. Op al onze kampeerplaatsen zijn honden toegestaan. Uw hond zal de ruimte rond de kampeerplaatsen ongetwijfeld erg waarderen. Bovendien hebben wij ook enkele accommodaties waar honden zijn toegestaan. Dus kies uw kampeerplaats of accommodatie en geniet van een rustgevende vakantie met hond in eigen land! 

Boek je vakantie hier

Ontdek Groningen en Drenthe

Onze camping ligt op de grens van Groningen en Drenthe. Ook Friesland is erg dichtbij. Een prachtige natuurlijke omgeving waar genoeg te ontdekken is. In de omgeving van de familiecamping bij Drenthe vindt u veel fiets- en wandelknooppunten, dus zelf een fiets- of wandelroute samenstellen in de buurt van onze camping behoort zeker tot één van de dingen die u tijdens uw vakantie kunt doen. In het hoogseizoen zijn wij een echte familiecamping. Gelukkig is er voor kinderen ook genoeg te beleven in de omgeving. Kies voor een dagje uit bij Familiepark Nienoord, waar uw kinderen zich urenlang vermaken in de speeltuin. Ontdek de historie van Drenthe of bezoek de bruisende stad Groningen. 

Bekijk hier onze omgevingstips

Kamperen in Groningen

Geniet vanuit uw eigen camper van het heerlijke weer en de gezellige sfeer op de camping. Als u met de camper komt, heeft u keuze uit onze camperplaatsen. Ook mensen met een tent, caravan of geen eigen kampeermiddel kunnen bij ons genieten van een heerlijke vakantie. U kunt voor uw verblijf kiezen voor verschillende kampeerplaatsen. Het verschil hiertussen is vooral kamperen met 6 of 10 ampère stroom. Geniet op uw eigen manier en ervaar een heerlijke vakantie.

Verder hebben we voor de liefhebbers prachtige trekkersplaatsen op het trekkersveld. Deze kampeerplaatsen hebben geen voorzieningen en hier gaat u dus echt even back to basic.

Ik ga kamperen!

Wat is de beste camperplaats in Groningen? 

Op onze camperplaats in Groningen zal u ongetwijfeld genieten van een heerlijke vakantie. In het laagseizoen zijn wij de perfecte camping voor rustzoekers en in het hoogseizoen zijn wij een echte familiecamping. Door de ruime keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen en huuraccommodaties, zijn wij de perfecte camping in Groningen voor verschillende soorten kampeerliefhebbers. Komt u het zelf ervaren op onze camping? 

Direct boeken