Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Camperplaatsen

Camperplaatsen in Groningen vindt u op landgoed camping Nienoord. Een gezellige camping met speeltoestellen op diverse veldjes en een grote centrale speeltuin. Alle camperplaatsen Leek beschikken over elektra en enkele ook over een eigen watertappunt, tv en vuilwaterafvoer. Midden op de camping staat ons moderne sanitairgebouw. Hier kunt u gratis gebruik van maken als gast op landgoed camping Nienoord. Er is een familiedouche, kinderdouche en mindervalide douche aanwezig. Met uw camper kunt u prima terecht op Landgoed camping Nienoord, wij hebben ook een speciaal camperpark aangelegd speciaal voor gasten met een camper. Dit alles is gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. U bent van harte welkom met uw camper. Ook in de winter kunt u bij ons terecht, wij hebben een toilet en douche voorziening open. Elke camperplaats heeft stroom en is mooi groen gelegen.

Uiteraard mag een bezoek aan onze Pannenkoekenburcht Nienoord niet ontbreken. Hier kunt u heerlijke ambachtelijke pannenkoeken eten, en voor de gast die liever iets anders eet is er ook voldoende keuze.
Het restaurant en groot terras is uitermate geschikt om heerlijk te tafelen. Vanaf het terras heeft u zicht op de grote centrale speeltuin met kabelbaan, glijbaan en springkussen! Bij slecht weer kunnen de kinderen zich ook binnen vermaken in de speelkamer.

Camperplaatsen Leek

Deel deze pagina