Check beschikbaarheid

Camping bij Drenthe met zwembad

Geniet van een heerlijke vakantie op de camping bij Drenthe met zwembad. De camping ligt op de rand van Drenthe in Groningen en vlakbij Friesland. Het is de perfecte basis om het noorden van Nederland te ontdekken!

Direct boeken

Waarom een camping bij Drenthe met zwembad?

Dat vraagt u uzelf misschien wel af, want camping Nienoord ligt op de rand van drie prachtige provincies! Onze familiecamping bij Drenthe is een echte gezellige camping met zwembad. Neem een frisse duik of breng de hele dag door in het zwemkasteel. Dit subtropische zwembad met binnen- en buitenbad vindt u op landgoed Nienoord en bij de receptie kun je het zwembad met extra voordeel betreden.

Vanaf de camping kunt u naar iedere provincie in het noorden toe. In 5 minuten bent u in Drenthe en in een kwartiertje bent u al in Friesland. Zo kunt u overal heen en genieten van de natuur, de gezelligheid en allerlei leuke uitjes met de kinderen.

De ideale familiecamping bij Drenthe

Er zijn verschillende comfortabele kampeerplaatsen op de camping. Besluit zelf het aantal ampère dat u nodig zult hebben en kies de omgeving. Er zijn verschillende plaatsen op een gemoedelijk veldje met zelfs een speeltuin als u en uw kinderen dat leuk vinden. Voor campers zijn er zowel verharde plaatsen als gewone kampeerplaatsen beschikbaar. Op de camperplaatsen kunt u ook in de winter overnachten, dat is ideaal als u op doorreis bent.

Glamping in Groningen

Er zijn verschillende accommodaties als u geen eigen tent of caravan heeft of als u wil genieten van iets meer luxe. Kies dan voor een volledig ingerichte safaritent met een ruim terras en een luifel. Hier kunt u heerlijk lange zomeravonden doorbrengen.

Coco sweet

Karakteristiek verblijven doet u in de Coco Sweet lodge. Geniet met 4 personen van heerlijke overnachtingen in deze leuke accommodatie. De accommodatie is voorzien van een kachel, een keuken en een picknicktafel. Ook is er een overdekt terras voor de accommodatie.

Al met al is Landgoedcamping Nienoord een unieke en prachtige plek om te verblijven voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in de natuur, met de nodige voorzieningen en entertainment.

Camping Drenthe met zwembad

Uw vakantie met de kinderen

Neem een duik in het zwembad en ga eindeloos vaak van de glijbanen. Volledig ontspannen doet u in de whirlpools in het zwembad of op de ligweide. Verder is er voor kinderen in het hoogseizoen een speciale kidsclub die er altijd weer een feest van maakt. Er is genoeg te spelen op de camping bij Drenthe met zwembad zelf, maar een dagje naar het familiepark is ook heerlijk. Dit grote speelpark is echt een aanrader. De kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven op de springkussens, de glijbanen, de klimtorens en ze kunnen zelfs wedstrijdjes doen op de scooter- of paardenbaan. De kaartjes hiervoor kunt u kopen bij de receptie.

Is een vakantie op de camping bij Drenthe met zwembad iets voor jou? Boek een heerlijke vakantie en geniet met de kinderen of gewoon van de rust en de natuur!

Direct boeken