Check beschikbaarheid

Prachtige camping in Groningen met zwembad

Genieten van uw lange vakantie, weekend- of midweek weg doet u bij onze prachtige bosrijke camping! Wij zijn een camping in Groningen met meer dan één zwembad. We hebben zowel een binnenzwembad als buitenzwembad! Dit betekent een vakantie vol afkoeling en waterpret. Ideaal nu het voorjaar weer is begonnen.

BOEK NU!

'Een prachtige schone camping met de gehele dag schoon fantastisch sanitair met alle voorzieningen. Leuke camping beheerders die alles proberen om het jou naar de zin te maken.
Genieten van rust en prachtig wandelgebied in het landgoed, waar ook een pretpark is voor kinderen en een schitterend zwemparadijs. Heerlijk genieten!
Familie Mulder

camping groningen met zwembad

Genieten op de camping in Groningen met zwembad

Bij ons heb je binnen een heerlijk verwarmd zwembad. Ga in het zwembad onder de waterval zitten en spetter lekker in het water! Ook geniet u binnen van ons whirpool. Zo komt u echt tot rust op onze camping in Groningen! Uiteraard mag u ook in het water spelen met elementen om op te drijven.

Spring in het buitenzwembad

In ons buitenzwembad kan je genieten van alle zonnestralen terwijl je afkoelt. De sportelievingen onder ons kunnen hier heerlijk baantjes trekken in het zwembad dat wel 25 meter lang is! Opdrogen doe je op onze heerlijke ligweide van gras, op ligbedjes of op de picknickbanken met parasol.

Alle faciliteiten bekijken

Camping Groningen met zwembad: een geweldige plek voor kinderen

Voor de kinderen is ons zwemkasteel buiten echt dolle pret! Zij nemen hier een duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen. Met een wild-waterkreek, waterval en waterkanon hoeven kinderen zich nooit te vervelen! Natuurlijk kunnen de kids ook gebruik maken van het grote buitenbad. Onze 40 meter lange glijbaan laat de kids zo in het grote buitenpad plonsen.

Heerlijk zwemplezier

camping in groningen met waterpark boeken

Bij de receptie kunt u kaartjes kopen voor het zwembad van onze camping! Onze gasten mogen gratis gebruik maken van Jonas en de Walvis. 

Camping Groningen met top faciliteiten

Naast dat onze camping in Groningen u verrast met een zwembad binnen en buiten, doen we dat ook nog met andere faciliteiten;

Zin gekregen om op onze prachtige camping in Groningen met zwembad te verblijven? Kom dan naar Groningen met de tent, maar ook met de camper naar Leek is een goed idee! 

Direct boeken