Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Coronavirus

Beste Gasten,

In verband met het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de volgende maatregelen te nemen;

Nieuwe reserveringen:

  1. Voor alle boekingen/reserveringen die worden gedaan vanaf 1 mei met een aankomst in juni, juli, augustus en september 2020 gelden de volgende spelregels:
  2.  Bij reservering wordt er een aanbetaling verlangd van 25% ipv 50%. De overige 75%, 2 weken voor aankomst
  3. Als de klant annuleert voor de geplande aankomst vanwege de overheidsmaatregelen die van toepassing zijn in verband met corona (bv. de camping is gesloten of de sanitaire voorzieningen zijn gesloten of er is een totale lockdown), dan wordt in overleg met de klant een nieuwe aankomstdatum gezocht in het lopende seizoen.
  4. Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht , als de vakantie niet door kan gaan als gevolg van de hiervoor bedoelde overheidsmaatregelen.
  5. De aanbetaling wordt bij annulering vanwege de overheidsmaatregelen die van toepassing zijn in verband met corona in zijn geheel terug gestort.
  6. Er worden wel annuleringskosten in rekening gebracht als er wordt geannuleerd zonder dat er sprake is van een situatie als bedoeld onder 3.
  7. De voorzieningen op de camping kunnen beperkt open zijn, doordat de overheid aanvullende corona-maatregelen treft die wij niet in de hand hebben. Mochten deze beperkt open zijn, dan is dit geen reden tot kosteloze annulering. Zijn deze wel geheel gesloten dan is dit een reden om kosteloos te annuleren. Onder deze voorzieningen vallen: toiletgebouwen, zwembad en horeca.

Algemeen:

Receptie:

(Voor)Seizoens en jaar gasten

Gemaakte Boekingen

Het coronavirus is geen reden tot annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron. Wij bieden u wel de mogelijkheid om uw aanbetaling om te zetten naar Voucher. De voucher kunt u dan op een later tijdstip weer gebruiken om een vakantie te boeken bij ons. Deze voucher kunt u gebruiken 12 maanden na uitgave en u dient voor 20 september 2021 geweest te zijn. Zo bent u niet uw aanbetaling kwijt en wij ons vakantiepark.

Wij begrijpen dat deze maatregelen teleurstellend kunnen zijn. Maar de gezondheid van onze gasten en medewerkers staat nu voorop. Ook hier is het mogelijk dat deze maatregel langer van kracht zal blijven.

Wij rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Directie Camping Nienoord

Deel deze pagina