Check beschikbaarheid

Familiecamping in Drenthe

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie op de familiecamping Drenthe? Deze camping ligt aan de rand van Drenthe en op een ideale locatie. Komt u genieten van een heerlijke vakantie voor jong en oud?

Kamperen op onze familiecamping

Geniet midden in een bos in uw eigen tent of caravan. Bij landgoedcamping Nienoord ervaart u niets dan rust en gezelligheid. Ga even helemaal weg uit uw huidige omgeving en kom tot rust op de familiecamping Drenthe. U heeft keuze uit verschillende kampeerplaatsen, zoals met 6 ampère of 10 ampère. Daarnaast zijn er nog diverse plaatsen beschikbaar voor de echte “back to basic” kampeerders op het trekkersveld.

Een andere mogelijkheid is om een camperplaats te huren. Zo kunt u gemakkelijk met uw camper langskomen en overnachten op één van de comfortabele plaatsen. Denk hierbij aan zowel verharde als onverharde plaatsen. Zo kunt u zelf kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat.

Direct boeken

Zoek je een leuke glamping in Drenthe?

Geniet van de echte glampingervaring in Drenthe. Dit kan in onze prachtige safaritenten voor vier personen. In deze tenten heeft u alles wat u kan wensen en natuurlijk ook een eigen sanitair! De veranda is overdekt en zo kunt u altijd heerlijk buiten plaatsnemen.

Glamping, maar dan wel met dat echte kampeergevoel? Kies dan voor een bijzondere Coco Sweet tent. Dit is de unieke manier van vakantie vieren met vier personen. De ingerichte tent heeft twee slaapcabines en de bedden zijn comfortabel. Verder zit er uiteraard een keuken in de accommodatie en ook een kachel, een picknicktafel en een vlonder kunnen niet ontbreken.

Luxe accommodaties

Geniet in één van de luxe accommodaties op landgoedcamping Nienoord. Met vier personen kunt u de nacht doorbrengen in een uniek boshuisje. Hier kunt u de gemoedelijke sfeer op de camping perfect ervaren.

Een andere leuke mogelijkheid is een stacaravan voor zes personen. In deze stacaravan kunt u gemakkelijk een langere tijd vakantie vieren. De inrichting is ideaal voor een groot gezin, want in de stacaravan is een badkamer met douche en wastafel en er is een los toilet in de stacaravan. Verder heeft de caravan een ruim terras voor de deur van de accommodatie, dat is toch genieten?

Familiecamping Drenthe

Waarom de familiecamping Drenthe?

Op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe is eigenlijk altijd wel iets te beleven. Ervaar een heerlijke vakantie vol met gezellige activiteiten in het bos op de camping of in de omgeving. Het is de ultieme vakantie voor iedereen, van jong tot oud.

Op onze landgoedcamping is eindeloos veel te beleven. Denk hierbij aan vele speeltoestellen voor jonge kinderen, een gezellige kidsclub in de vakanties en natuurlijk een luxe pannenkoekenbucht waar u heerlijk kunt eten.

Familiepark Nienoord

Het familiepark is de ideale plaats om de dag door te brengen. Ervaar de gezelligheid op een park waar altijd wel iets te beleven valt. Denk daarbij aan een speelkasteel, een helikopterbaan, draaimolens en zelfs een kinderboerderij. Voor jong en oud is dit een ultiem uitje. Heerlijk toch, om uw kinderen zo te zien genieten? Het mooist is dan nog, dat ze ’s avonds lekker rustig zijn!

Spectaculair zwemkasteel!

Nu denk u misschien “een zwemkasteel? Lees ik dat goed?” Ja dat leest u heel goed, want u kunt met korting genieten in het subtropische zwemkasteel Nienoord! Dit zwembad heeft een 25 meterbad, een verlichte glijbaan van 40 meter lang, een wildwatercreek, een whirlpool en zelfs een waterkanon. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook een peuterbad, dus die kunnen ook genieten. Een vakantie op de camping bij Drenthe met zwembad klinkt toch geweldig?

Bent u helemaal overtuigd van een heerlijke vakantie op onze familiecamping Drenthe? Kom dan gezellig naar Nienoord en geniet van een ultieme vakantie voor jong en oud!

Direct boeken