Check beschikbaarheid

Familiepark Nienoord

Spelen op meer dan 50 attracties en speeltoestellen in een overzichtelijk en ruim park.
Park Nienoord is het leukste familie uitje van Groningen, 30.000m² speelplezier midden in de bossen op het prachtige Landgoed Nienoord in Leek.

Overnacht op camping Nienoord

Na een dagje familiepark Nienoord zijn de kinderen daarna natuurlijk helemaal uitgeput. Kies daarom voor een overnachting op onze camping. De camping is om de hoek van het familiepark, dus je kunt er lopend naar toe. Maak er een speciale dag van! 

Overnachting boeken

Spelen op Familiepark Nienoord

Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, dwalen in het doolhof, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter.

Ontdek de kinderboerderij

Familiepark Nienoord
Een gezellige beestenboel met zeldzame huisdierrassen. Aai de konijnen in de knuffelweide, koeien en geiten melken als een echte boer, als varkens op zoek naar truffels, voeren met de boer en doe het kip-en-ei spel.

Stap in een van de treinen
Bewonder de grote miniatuurwereld binnen en de modelspoorbaan buiten. Stap in de trein op station Nienoord Spoor. Nadat je kaartje is geknipt, kan de reis beginnen. Op zon- en feestdagen rijden er stoomlocomotieven net als vroeger op steenkool en water. Met 3,5 km aan sporen het grootste miniatuurspoorbedrijf van Nederland! Dit wordt volledig onderhouden door onze enthousiaste vrijwilligers.

Dans mee met Nieno! 
Iedere dag is er animatie! Doordeweeks kun je met de mascotte Nieno op de foto en in de weekenden en vakanties geeft Nieno een show in zijn eigen theater. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten, zoals voeren met de boer, Battlefield en thema activiteiten.

Expeditie Nienoord
Ga je mee op expeditie? Samen op zoek naar diertjes op het land en in het water. Bezoek het bijenhotel en vergeet niet om in alle stilte goed te luisteren. Wat hoor je allemaal? Klim en klauter op de hindernissen en door de tunnels. Durf jij een kikker te kussen?
Toegang tot 8 jaar en zonder zwemdiploma alleen onder begeleiding van een volwassene.

Overdekt spelen in Groningen

Leef je uit in onze grote apenkooi! En voor de allerkleinsten is er volop speelplezier in de Ooievaarsstee.

Horeca

Familiepark Nienoord
Van spelen krijg je trek! Bij het loket zijn diverse snacks en broodjes verkrijgbaar. In restaurant de Albertushoeve eet je dagverse, biologische producten van de menukaart met o.a. heerlijke schnitzels, bereid in onze open keuken.

Bestel je tickets online via www.landgoednienoord.nl of koop je ticket aan de kassa van het park.