Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord ligt vlak naast landgoed camping Nienoord. Op het landgoed is een binnen- en buiten zwembad aanwezig, zeer grote speeltuin (beide niet bij de prijs inbegrepen). U kunt voor een sterk gereduceerd tarief kaartjes kopen bij de onze receptie. Ook rijdt er een elektrowagen vanaf de camping naar het familiepark en het zwembad. Dus u hoeft niet te lopen, maar kan natuurlijk wel.

Familiepark Nienoord

Heel veel speelplezier, dat beleven u en uw kinderen bij ons Familiepark Nienoord in Groningen! Op avontuur in het speelkasteel en glijden van de glijtorens. En verder: draaimolens, een springkussen, een oldtimer tractor-, paarden-, en scooterbaan, de spannende helikopterbaan, een kinderboerderij en nog veel meer…

 

familiepark nienoord

 

Zwemkasteel Nienoord

Neem een duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen en bedwing de 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval en waterkanon. Sportievelingen kunnen baantjes trekken in het 25 meterbad. In de whirlpool komt u helemaal tot rust. Kortom, voor iedere waterliefhebber wat wils op onze camping vlakbij een binnen- en buitenzwembad!

Deel deze pagina