Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Kidsclub

Kidsclub: Plezier voor jong en oud

Recreatieteam

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en 4 weken in de zomer (vanaf 24 juli) is ons recreatieteam aanwezig op Landgoedcamping Nienoord. Zij organiseren tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Er worden prachtige knutsels gemaakt, sportieve spelletjes gespeeld, mee gezongen met de karaoke. En elke avond beleef je weer een spannend avontuur tijdens het theater.

Speeltuinen

Op diverse velden op de camping zijn speeltoestellen aanwezig zodat de kinderen lekker kunnen spelen en u heerlijk kunt relaxen op uw ligstoel voor de tent. Bij het pannenkoekenrestaurant bevindt zich de grote centrale speeltuin met een kabelbaan, glijbaan en springkussen. Bij slecht weer kunnen de kinderen spelen in de speelkamer van het restaurant.

Familiepark Nienoord

Heel veel speelplezier, dat beleven u en uw kinderen bij het Familiepark Nienoord in Noord Nederland! Op avontuur in het speelkasteel en glijden van de glijtorens. En verder: draaimolens, een springkussen, een oldtimer tractor-, paarden-, en scooterbaan, de spannende helikopterbaan, een kinderboerderij en nog veel meer… Of wat dacht u van één van de grootste spoorwegmaquettes? Ontdek het landgoed op een unieke manier met het treintje. Kortom uw kinderen komen tijd en ogen tekort op het Familiepark Nienoord! Bij de receptie van de camping zijn kortingskaartjes verkrijgbaar voor het Familiepark Nienoord.

Met korting naar Familiepark Nienoord!

Bij de receptie van camping Nienoord kunt u kortingskaartjes halen voor het familiepark Nienoord. U ontvangt dan een korting van € 1,50 per persoon.

Subtropisch zwemkasteel

Tijdens uw vakantie mag waterpret toch niet ontbreken?  Vanuit onze camping loopt u er in 15 minuten naartoe over het prachtige landgoed Nienoord. Op het landgoed rijdt ook een Elektrokar. Dit is gratis vervoer die u over het landgoed van de camping naar bijvoorbeeld het zwemkasteel kan brengen.

Neem een duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen en bedwing de 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval en waterkanon. Sportievelingen kunnen baantjes trekken in het 25 meterbad. In de whirlpool komt u helemaal tot rust. Kortom, voor iedere waterliefhebber wat wils op onze camping mét overdekt zwembad vlakbij!

 

Is het lekker weer? Dan kunt u zwemmen in het 50 meter buitenbad met glijbaan en kinderbad.
Kijk ook eens op: Landgoednienoord.nl

Deel deze pagina