Check beschikbaarheid

Reviews

Fijne camping in afwisselende omgeving!

"Je hebt hier werkelijk alles bij de hand. Een zeer ruime comfortplaats. Prima toiletgebouw waar alles aanwezig is. En een veelzijdige omgeving. De campingbeheerders zijn werkelijk zeer vriendelijk en behulpzaam!"

Gezellige camping met vriendelijk personeel

"Echt een top camping! Problemen worden meteen opgelost, zeer vriendelijk personeel en een leuk animatieteam! Zeker voor herhaling vatbaar… Heerlijke pannenkoeken gegeten in het restaurant. Zeer tevreden!"

Geweldig voor de kids!

"We waren vooral opzoek naar een camping voor de rust en gezelligheid, en dat hebben we op camping Nienoord zeker gevonden. onze kinderen hadden genoeg ander kinderen om vriendjes mee te maken en hebben zich geen moment verveeld op de camping waar ze leuke activiteiten hadden. In de omgeving is genoeg te beleven en met de fiets waren we zo bij het leekstermeer waar we een bootje konden huren. Nog een leuk voordeel was dat de winkels op loop afstand waren en je goedkoop boodschappen kon doen, en bij het restaurant van de camping hebben we heerlijk patat gegeten. We wilden graag een dag langer blijven en dat was geen enkele probleem, kortom goede service en aardig personeel.

Enige minpunt was misschien dat onze vakantie te kort was, anders niets. Bedankt voor deze fijne vakantie, en misschien tot volgend jaar.

Met vriendelijke groeten, Jens"